Μετάβαση στην αρχική σελίδα
Πράσινη Αρχιτεκτονική

Εκθέσεις του χώρου της Οικοδομής

bullet HELLAS BUILD
Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις που άπτονται του χώρου της οικοδομής, παρουσιάζοντας
δομικά και διακοσμητικά μηχανήματα και υπηρεσίες που είναι απαραίτητα προκειμένου να ολοκληρωθεί, ανα καινιστεί ή διακοσμηθεί κάθε κατασκευαστικό έργο.
bullet ΧΡΩΜΑ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ - TOOLS
Η έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία Expoint, έχοντας ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον ενός σημαντικού αριθμού επωνύμων εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά.
bullet ROTA HOME & GIFT
Η έκθεση είναι αποκλειστικά εμπορική. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες οι οποίοι κατά την είσοδό τους στην έκθεση είναι απαραίτητο να προσκομίσουν την ειδική κάρτα barcode που τους αποστέλλει η ROTA ή την πρόσκληση της έκθεσης που τους αποστέλλει ο εκθέτης.
bullet MOSTRA ROTA
Η έκθεση είναι αποκλειστικά εμπορική. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε εμπορικούς επισκέπτες οι οποίοι κατά την είσοδό τους στην έκθεση είναι απαραίτητο να προσκομίσουν την ειδική κάρτα barcode που τους αποστέλλει η ROTA ή την πρόσκληση της έκθεσης που τους αποστέλλει ο εκθέτης.
bullet ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
Εξειδικευμένη κλαδική έκθεση για το Αλουμίνιο.
bullet ΟΙΚΟΔΟΜΗ
Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην κατασκευή και εμπορία υλικών και εξοπλισμού οικοδομικών έργων.
bullet INTERNATIONAL PROFIL
Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη κατασκευή και εμπορία συστημάτων για πόρτες, παράθυρα και προσόψεις, έμποροι και κατασκευαστές μηχανημάτων, εξαρτημάτων, μηχανισμών, βαφεία κατασκευαστικά για ρολά και γκαραζόπορτες.
bullet HELLAS LIFT
Η έκθεση πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη κατασκευή και εμπορία ανελκυστήρων, κυλιόμενων σκαλών και διαδρόμων, βιομηχανικών ραμπών και γενικότερα μέσων οριζόντιας και κάθετης μεταφοράς.
bullet ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ & ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΟΜΗΣΗ
Ο στόχος της έκθεσης με γνώμονα την εξελικτική πορεία του κλάδου των κατασκευών και της αρχιτεκτονικής, είναι να προβάλλει σφαιρικά στους επισκέπτες τα σύγχρονα βιοκλιματικά κτίρια, τα εξελιγμένα θερμομονωτικά υλικά, τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τις εφαρμογές τους.
bullet ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΗΠΟΣ
Το εύρος των εκθεμάτων καθώς και η μεγάλη συμμετοχή επιχειρήσεων του χώρου έχουν καταστήσει την έκθεση Εξοχικό Σπίτι ως την πιο αποδοτική και στοχευμένη έκθεση με αντικείμενο τα είδη εξοχικής κατοικίας.
bullet DESIGN LAB
Το Design Lab show, κεντρικός πυρήνας υλοποίησης μιας σειράς εκδηλώσεων, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα events του «ημερολογίου» της αρχιτεκτονικής, της διακόσμησης και του βιομηχανικού σχεδιασμού. .
bullet ECOTEC - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Η έκθεση καλύπτει τους τομείς ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ανακύκλωση, διαχείριση βιομηχανικών και αστικών αποβλήτων, εξοικονόμηση ενέργειας, οικολογική δόμηση, εναλλακτικά καύσιμα και αποκατάσταση περιβάλλοντος.
bullet ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΥΦΩΜΑ ΠΡΟΦΙΛ
Η έκθεση περιλαμβάνει επιχειρήσεις που κατασκευάζουν αντιπροσωπεύουν ή εμπορεύονται κουφώματα, μηχανήματα, εξαρτήματα, ρολά, γκαραζόπορτες και ειδή κιγκαλερίας, καθώς επίσης και όλες
τις εταιρείες που πλαισιώνουν τον εν λόγω χώρο.
bullet ΛΑΤΟΜΕΙΟ & ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ
Η έκθεση παρουσιάζει τον τομέα των Λατομικών, Χωματουργικών, Δομικών και Οδοποιϊτικών μηχανημάτων, Λιπαντικών και Ανταλλακτικών. Οι ζωντανές επιδείξεις, οι τεχνικές παρουσιάσεις και τα test drives εξιτάρουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
bullet ΗΛΕΚΤΡΟtec & ΣΑΛΟΝΙ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Η «ΗΛΕΚΤΡΟtec» αφορά τους τομείς του ηλεκτρολογικού υλικού, των συστημάτων αυτοματισμού, ασφαλείας και ελέγχου, τα ηλεκτρονικά, τα λογισμικά τα εργαλεία, καθώς και όσα έχουν να κάνουν με την παραγωγή, διαχείριση, διανομή και χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.
Το «Σαλόνι Φωτισμού» παρουσιάζει όλες τις τελευταίες προτάσεις αρχιτεκτονικού, επαγγελματικού, διακοσμητικού αλλά και οικιακού φωτισμού.
bullet MEDWOOD
Η έκθεση παρουσιάζει εκθέματα του χώρου των υλικών επιπλοποιίας, ημιέτοιμων προϊόντων, δαπέδων, ξυλείας, κουφωμάτων, κουζινών κ.α. καθώς και εταιριών μηχανημάτων ξυλείας.
bullet ΚΑΤΟΙΚΙΑ
Οι κατηγορίες εκθεμάτων περιλαμβάνουν έπιπλα, είδη εσωτερικής διακόσμησης, έπιπλα κήπου & βεράντας, έπιπλα κουζίνας & μπάνιου, αλουμίνια, τζάκια, πόρτες ασφαλείας, ηλιακά- κλιματιστικά, χαλιά - μοκέτες, έργα τέχνης, διακοσμητικά, φωτιστικά, λευκά Είδη, σερβίτσια, μικροσυσκευές, ασφαλιστικές εταιρίες κ.ά υπηρεσίες.
bullet PROPERTY
Δίνουν το παρών Κατασκευαστικές Εταιρίες, Οικοδομικές Επιχειρήσεις, Κτηματομεσιτικά Γραφεία & Δίκτυα, Εταιρίες Διαχείρισης Ακινήτων, Εταιρίες Επενδύσεων, Σύμβουλοι Ανάπτυξης Ακίνητης Περιουσίας, Εταιρίες Ανάπτυξης Εμπορικών Κέντρων, Αρχιτεκτονικά Γραφεία, Δήμοι & Φορείς που διαθέτουν ακίνητα προς αξιοποίηση, Τράπεζες, Ασφαλιστικές Εταιρίες και Δικηγορικά Γραφεία.
bullet FURNIDEC
Η ποιότητα, η ποικιλία και οι αγοραστικές δυνατότητες που προσφέρει η έκθεση την καθιστούν ως την ιδανική επιλογή για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου που επιζητούν διαφημιστική προβολή και άμεση επαφή με το καταναλωτικό κοινό.
bullet FURNIDEC BUSINESS
Η πιο δυναμική έκθεση στο χώρο του επίπλου, αποτελεί επάξια την κορυφαία συνάντηση κατασκευαστών, επιχειρηματιών, σχεδιαστών αναβαθμίζοντας τον κλάδο σε διεθνές επίπεδο.
bullet MARMIN STONE
Μάρμαρα, Πετρώματα, Ορυκτά, Κατασκευές από Μάρμαρο, Μηχανήματα & Εξοπλισμοί, κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρίες, αποτελούν ένα μέρος των εκθετών που φιλοξενεί η έκθεση.
bullet INFACOMA
Θα βρείτε Δομικά υλικά, μονωτικά, τούβλα, τζάκια, επενδύσεις τζακιών, μηχανισμοί, εστίες, θερμάστρες, κρύσταλλα, διακοσμητικά, υλικά εγκαταστάσεων - εξοπλισμού, κουφώματα, προκατασκευές, συστήματα ασφάλειας, είδη κιγκαλερίας, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, υλικά επενδύσεων - εξοπλισμού, είδη υγιεινής, εξοπλισμός μπάνιου, μηχανήματα - εργαλεία, δομικά, μηχανήματα κουφωμάτων, μηχανήματα κοπής αλουμινίου, κατασκευής παραδοσιακών κάγκελων και άλλα.
bullet DOMICATEC
Η έκθεση έρχεται να βάλει τέλος στον κατακερματισμό των κλάδων της οικοδομής και την ταλαιπωρία των εταιριών σε ποικίλες εκθέσεις που πραγματοποιούνται συνήθως σε πρόχειρες και λυόμενες κατασκευές.
bullet CLIMATHERM
Επί σειρά ετών, διορατικοί επιχειρηματίες από την Ελλάδα και μεγάλοι οίκοι από το εξωτερικό, περιβάλλουν με εμπιστοσύνη τη συμμετοχή τους στην έκθεση, καθιερώνοντας το όνομα CLIMATHERM ως συνώνυμο του κύρους και της εμπιστοσύνης από μια μοναδική Διεθνή Έκθεση.

 

Αναζήτηση
Αναζήτηση
tipΠληκτρολογώντας θα σας προτείνονται και οι διαθέσιμες υποκατηγορίες
Κατηγορίες
Ημερολόγιο